Historikk

Enkelmannsforetaket Øynes Konsult ble registrert i 1998. Jeg startet da med salg av drikkevannsrensere for et firma som importerte disse. Salgsområdet var for det meste i Sandefjord, men også ellers i Vestfold.

-MultiPure
Dette er et vannrensesystem som jeg solgte for en lokal forhandler i en periode fra 1998 - 2001. Det baserer seg på at vannet filtreres i en kolbe med aktivt kull. Denne metoden fjerner bl.a. tungmetaller, fenoler, asbest, humus og klor. Dette gjør vannet mye mer sunt og det fjerner uønsket lukt og smak. Jeg har desverre ikke mulighet til å selge dette lenger, men jeg kan formidle mulige ønsker til en annen forhandler av samme system.


Etter hvert hadde jeg også en agentur for damprengjøringsmaskinerdampstrykejern og luftrensemaskiner.

-Polti/Vapo/Domotec
Dette er et damprensesystem som jeg også solgte i en kort periode. Det finnes fortsatt på markedet, men jeg har ikke lenger agentur på dette.


Den 1. oktober 2011 startet jeg for alvor som freelanser. Det er en spennende utfordring, men den store fordelen er at jeg nå kun er ansvarlig overfor meg selv når det gjelder mine inntekter. Jeg tar sikte på å leie bort min arbeidskraft der det måtte være behov, og der jeg finner det interressant å yte en innsats.

Jeg har bl.a. gjort en avtale med Askjems Campingsenter om oppdrag på leiebasis der. Arbeidet vil bestå i taksering, klargjøring og utlevering av campingvogner og bobiler, samt uteservice av campingvogner. Jeg har nå allerede hatt en god del oppdrag på Askjems, og det er så absolutt en god oppdragsgiver.

Så har min tidligere arbeidsgiver, Reklameservice Vestfold og Telemark, gitt meg en del oppdrag innen arbeid vedr. rullereklame, montering og service, rundt omkring på de stedene de har slike anlegg. En del monteringsarbeid av både skilt og dekor er også i oppdragene derfra.

En annen reklameprodusent, Media Design Reklameproduksjon, har også gitt meg noen oppdrag innen

Jeg har også gjort noe videoredigering og layoutoppdrag for Evangeliske Sanger i Sør.
Radio Evangeliets Røst i Kristiansand vil også benytte noen av mine tjenester vedr. lokalradiodriften og igangsetting av egen web-radio, samt produksjon av reklamefoldere.

I tillegg til dette så vil jeg bruke noe mer tid på mitt telekom-arbeid som uavhengig representant for ACN. Dette består av formidling av teletjenester, salg av IP-adapter og velværeprodukter, samt opplæring av andre som ønsker å starte opp egne representantavtaler.

Alt i alt er dette et svært variert arbeid som gir inspirasjon og arbeidsglede. Friheten i det å drive et enkeltmannsforetak er også uvurderlig.

web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012